Laga luren

När man har en mobil, kanske en nyköpt sådan, så kan det vara svårt att hinna med detta med sådana saker som många tycker om nämligen att ta hand om den när den går sönder. Ja, många tycker och tänker att det inte är så enkelt att få till sådana saker och att man hellre vill lyckas med sådant som man ofta gör nälinge att köpa en helt ny telefon. Men om man vill vara lite miljövänlig och om man vill vara lite snäll mot plånboken så kan man se till att ta sin trasig iphone till ett ställe där dom kan laga iPhone i Stockholm. Detta är verkligen en smart ide och jag tror hela tiden att man skall försöka göra något annat för alla andra och samtidigt se till att man får till detta med en bra ide med. Ja jag tror hela tiden att när man anstränger sig så kan man njuta lite mer av allt detta som kommer om kring och värför inte se till att laga snarare än att bara köpa nytt hela tiden?

Tänk långsiktigt

Många som köper en ny telefon för att deras gamla har gått sönder utan att tänka på om man kan göra något anana med den kanske inte tänker så långsiktigt utan man tänker ganska kort. Istället för att laga den man har och se till att klara av sådana saker så kanske man ändå ser till att få fram detta och samdigit också kunna göra något mer för andra. Så tro det eller ej men varför inte bara göra något som många tror och se till att man kan göra fler saker samtidigt som man behåller sin lagade semi nya telefn. Ja detta handlar om ett smart ägande och om något som många andra också tycker om för allas skull.